Inwoners ‘s-Hertogenbosch voorrang bij investering in Zonnepark Graafsebaan

Via https://ros-tvkrant.nl/2024/03/22/inwoners-s-hertogenbosch-voorrang-bij-investering-in-zonnepark-graafsebaan/

In het tweede kwartaal van 2024 start de bouw van Zonnepark Graafsebaan in ‘s-Hertogenbosch, met maar liefst 15.040 zonnepanelen die duurzame energie zullen produceren. Dit project, ontwikkeld door coöperatie Brabantstroom, is een bijzonder voorbeeld van duurzaamheid gecombineerd met sociale verantwoordelijkheid. Direct omwonenden krijgen als eerste de kans bieden om te investeren in dit duurzame project. Via ZonnepanelenDelen kunnen omwonenden een bedrag naar keuze investeren en bijdragen aan de realisatie van dit zonnepark.

Lokale betrokkenheid

Door focus op lokale betrokkenheid, krijgen inwoners van als eerste de kans om te investeren in dit project en zo bij te dragen aan een groenere toekomst. Inwoners die geïnteresseerd zijn te investeren in Zonnepark Graafsebaan kunnen hierom nu alvast een vrijblijvende voorinschrijving doen via zonnepanelendelen.nl/brabantstroom. Door deel te nemen aan de obligatielening van het zonnepark, kunnen investeerders een verwacht rendement van 7% behalen en tegelijkertijd bijdragen aan de sociale verduurzaming van de stad.

Over coöperatie Brabantstroom

Het Zonnepark, gelegen aan de Graafsebaan in Rosmalen, is niet alleen gericht op het opwekken van groene energie, maar streeft er ook naar om deze energie toegankelijk en betaalbaar te maken voor lokale bewoners. Door lid te worden van de coöperatie, kunnen sociale huurders tot wel €250,- per jaar besparen op hun energierekening. Voor meer informatie over coöperatie Brabantstroom kijk op www.onzebrabantstroom.nl

Titel

Hier kunt u uw tekst plaatsen