PERSBERICHT

Inschrijving Zonnepark Graafsebaan ‘s-Hertogenbosch start op 28 mei
 
Voor inwoners van ‘s-Hertogenbosch is het moment aangebroken om te investeren in de realisatie van het Zonnepark Graafsebaan. Als inwoner krijgt u de unieke kans om ook te investeren. Via ZonnepanelenDelen kunt u een bedrag naar keuze investeren en zo bijdragen aan de realisatie van dit zonnepark. Wees er snel bij, want inschrijven kan vanaf 28 mei! 
 
Lokale betrokkenheid 
Door deel te nemen aan de obligatielening van het zonnepark, kunt u een verwacht rendement van 7% behalen en tegelijkertijd bijdragen aan de sociale verduurzaming van de stad. Met een sterke focus op lokale betrokkenheid, krijgen inwoners van ’s-Hertogenbosch de kans om te investeren in dit project en zo bij te dragen aan een groenere toekomst. Inwoners die geïnteresseerd zijn te investeren in Zonnepark Graafsebaan kunnen daarom vanaf 28 mei een investering doen via zonnepanelendelen.nl/brabantstroom.  
 
Over coöperatie Brabantstroom 
Naar verwachting start de bouw van het zonnepark in het tweede kwartaal van 2024. Dit project, geleid door coöperatie Brabantstroom, zal met maar liefst 15.040 zonnepanelen duurzame energie opwekken, een prachtig voorbeeld van duurzaamheid en sociale betrokkenheid. Het Zonnepark, gelegen aan de Graafsebaan in Rosmalen, richt zich niet alleen op het opwekken van groene energie, maar streeft er ook naar om deze energie toegankelijk en betaalbaar te maken voor lokale bewoners. Sociale huurders kunnen tot wel €250,- per jaar besparen op hun energierekening door lid te worden van de coöperatie.

Titel

Hier kunt u uw tekst plaatsen