Zonnestroom beschikbaar voor huurders ‘s Hertogenbosch

Deze week valt de brief op de mat over energiecoöperatie Brabantstroom. Door de oprichting van coöperatie Brabantstroom, komt er voor huurders uit 's Hertogenbosch zonnestroom beschikbaar. Die stroom gaat lokaal opgewekt worden op de Graafsebaan in Rosmalen.

De prijs voor energie schommelt de afgelopen jaren enorm. Door u aan te melden bij coöperatie Brabantstroom profiteert u van goedkopere, groene stroom van het zonnepark op de Graafsebaan in Rosmalen. Hierdoor kan uw energierekening tot wel €250,- per jaar goedkoper worden.

Zonnepark op de Graafsebaan
De gemeente ‘s Hertogenbosch heeft een vergunning afgegeven voor het plaatsen van zonnepanelen op de Graafsebaan in Rosmalen. Coöperatie Brabantstroom plaatst de zonnepanelen op het veld. De opgewekte stroom van de zonnepanelen wordt tegen een voordelig tarief geleverd aan leden van de coöperatie.

Waar staan we voor?
Coöperatie Brabantstroom staat voor verduurzamen en betaalbare energie voor iedereen. Voor huurders is verduurzamen niet altijd even makkelijk. Daarom krijgt u als huurder voorrang om lid te worden van coöperatie Brabantstroom. Alleen bewoners die in de buurt van het zonnepark wonen kunnen lid worden. Meedoen kan ook als u zelf al zonnepanelen heeft. Aanmelden is vrijblijvend.

Let op, aanmelden kan tot en met 31 maart.

Wat zijn de voordelen als lid?
Als lid van coöperatie Brabantstroom kunt u tot wel €250,- besparen op uw energierekening. Daarnaast krijgt u goedkope, groene stroom bij u uit de buurt, rechtstreeks van het zonnepark op de Graafsebaan. Lidmaatschap is vrijblijvend en het kost u eenmalig slechts €1,- inschrijfgeld (ter controle van uw gegevens). Er is beperkt plek, dus wees er snel bij.

Meld u aan.